luni, 25 august 2014

Taylor Swift a purtat o ținută semnată de designerul român Lorena Sârbu la Music Awards 2014!


Dacă atunci când s-a afișat pe covorul roșu MTV Video Music Awards 2014 nu a impresionat prin ținut aleasă, când a urcat pe scenă, Taylor Swift a strălucit la propriu.
Și-a prezentat noul single, “Shake It Off”, iar prestația ei a fost lăudată de toți cei prezenți la show. Vedeta a optat pentru un costum auriu, bătut cu cristale Swarovski, alcătuit dintr-un top super sexy și pantaloni scurți. Toată atenția publicului a fost îndreptată către ea. De remarcat este faptul că Taylor Swift a îmbrăcat o ținută semnată de designerul român stabilit la Hollywood, Lorena Sârbu. Vedetele îi poartă creaţiile la cele mai importante evenimente din Cetatea Filmului. Iar în ultimii ani, Lorena Sârbu a îmbrăcat celebrități precum Jennifer Lopez, Barbra Streisand, Olga Kurylenko, Eva Longoria, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan, Toni Braxton și nu se oprește aici, căci designerul român țintește cât mai sus!
Premiile MTV Video Music Awards 2014 au avut loc duminică seara, în complexul The Forum din oraşul Inglewood, California.
Lorena Sârbu - Un designer român face senzaţie la Hollywood!
Vedetele îi poartă creaţiile la cele mai importante evenimente din Cetatea Filmului. Lorena este o timişoreancă ce locuieşte de câţiva ani buni în Beverly Hills, iar creaţiile sale vestimentare sunt din ce în ce mai căutate în America. De la rochii pentru păpuşile ei preferate a ajuns să creeze vestimentaţie pentru celebrităţile de la Hollywood. Diva Eva Longoria, cunoscută din "Neveste Disperate", sau Blake Lively din "Gossip Girl" sunt numai câteva din vedetele care i-au purtat creaţiile. La decernarea premiilor "Globul de Aur" din acest an, Kelly MacDonald, actriţa din "No Country for Old Men", a purtat o creaţie a timişorencei care a făcut senzaţie în rândul criticilor de modă americani.
lorena_sarbu
Faceţi cunoştinţă cu Lorena!
Lorena Sârbu s-a născut şi a crescut la Timişoara. Pasiunea pentru modă a dobândit-o de mică, când îi strica rochiile mamei sale, pentru a crea rochiţe pentru păpuşile ei. Absolventă a Colegiului Naţional Bănăţean din Timişoara, Lorena a studiat psihologia, însă la sfârşitul anilor '90 a plecat în America, să studieze designul vestimentar la "International Academy of Design&Technology" din Chicago. A intrat în industria modei deschizându-şi un magazin de modă, iar ulterior a început să creeze şi să-şi promoveze propria linie. În anul 2010, şi-a deschis propriul showroom la New York, având în acelaşi timp o prezenţă la Los Angeles, iar rochiile sale au ajuns să fie căutate de vedete şi personalităţi din lumea mondenă.
“Totul a început cu un mic butic în Beverly Hills. Munca şi seriozitatea, calităţi moştenite de la părinţii mei, m-au ajutat enorm. Îmi amintesc că la vârsta de 14 ani le-am spus părinţilor mei că visul meu este de a merge în SUA", spune Lorena. Acum, timişoreanca noastră străluceşte la Lincoln Centre New York, cel mai fierbinte punct al momentului pe harta modei mondiale.
Staturile care îi poartă ţinutele
Eva Longoria, Britney Spears, Carmen Electra, Carry Underwood, Minnie Driver, Nicole Ritchie, Blake Lively, Kelly MacDonald sunt doar câteva dintre starurile hollywoodiene care îmbracă pe covorul roşu creaţiile Lorenei Sârbu. Însă românca noastră nu se opreşte aici. Pe lângă vedetele care le afişează pe covorul roşul, designerul face piese vestimentare pentru Saks Fifth Avenue, Hugo Nicholson şi Hirshleifer.
Lorena Sârbu, în TOP 100 cei mai influenţi creatori de modă!
Destul de puţin cunoscută în România, Lorena a fost inclusă de curând în Top 100 al celor mai influenţi creatori de modă, clasându-se pe un onorant loc 68. Peformanţa Lorenei este cu atât mai remarcabilă, cu cât românca le-a luat faţa unor designeri cu pretenţii, precum Vivienne Westwood (locul 76), Victoria Beckham (locul 73), Donna Karan (locul 72) ori Stella McCartney (locul 71).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu