duminică, 31 august 2014

Actorul Geo Dobre alaturi de elevii sai la Festivalul Antic Tomis


Cea de a treia editie a Festivalului Antic Tomis si-a inchis astazi portile cu o piesa de teatru antic, “Electra" de Sofocle, pusa in scena de studentii Facultatii Ovidius din Constanta. Prezent in public pentru a-i sustine a fost insusi actorul Geo Dobre, care le este si profesor la facultate.
Nascut la Constanta din bunici ardeleni de pe linga Salistea Sibiului si Brad-Deva,Geo Dobre a fost atras de teatru si film din copilarie. Astfel ca in clasa I s-a inscris la Casa Pionerilor la un Cerc de teatru, devenind nelipsit la toate sarbarile ce se organizau conform traditiilor vremii, recitand poezii sau intrepretand diverse roluri in piesele de teatru pentru copii.
S-a facut de asemenea remarcat inca din anii copilariei printr-un talent exceptional la dans. In anii de liceu a inceput sa frecventeze cu aceeasi ardoare caracteristica, teatrul.
"Ultimul corupt din Romania", "Inimă de tigan", "De ce eu?", "Iubire ca in filme", "Lacrimi de iubire", "Triunghiul Morrii", sunt doar cateva filme in care a jucat marele actor.
InfopressTv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu