sâmbătă, 30 august 2014

Festivalul "Teatru pe Drumul Sarii" ajuns la a III-a editie



Cea de-a treia ediţie a Festivalului de Teatru şi Arte Performative "Teatru pe Drumul Sării" se va desfăşura anul acesta în perioada 16-19 octombrie! Vom reveni cu detalii în curând!
Festivalul de Teatru și Arte Performative „Teatru pe Drumul Sării” este un eveniment inițiat și organizat de Teatrul Municipal Turda și are ca scop principal facilitarea contactului publicului turdean cu spectacole și artiști de marcă ai scenei contemporane românești. Încă de la demararea lui, în 2012, proiectul a urmărit includerea în program a conferințelor și prelegerilor, propunându-și ca, timp de trei zile, Teatrul Municipal Turda să devină o platformă de comunicare pentru artiștii din breaslă. Un alt obiectiv important vizat este ca în perioada desfășurării festivalului, Teatrul Municipal Turda să se transforme într-un laborator de creație și cercetare prin atelierele de teatru pe care le organizează.
Edițiile anterioare au adunat laolaltă artiști importanți din peisajul teatral autohton precum Mihai Măniuțiu, Alexandru Dabija, Alexander Hausvater, Radu Macrinici, Ion Caramitru, Horațiu Mălăele, Petru Vutcărău, George Mihăiță, Marian Râlea, Florin Fieroiu, Vlaicu Golcea etc.
Anul acesta Festivalul „Teatru pe Drumul Sării” se va desfășura pe o durată de patru zile, în perioada 16-19 octombrie 2014 și, spre deosebire de edițiile precedente, festivalul va căpăta un caracter multicultural, prin includerea în program a spectacolelor și evenimentelor dedicate deopotrivă comunității maghiare.

InfopressTv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu