joi, 28 august 2014

Radio România Cluj are un nou site


www.radiocluj.ro are acum o interfaţă modernă, cu un conţinut complex. Vizitatorii sunt conectaţi rapid la actualitatea zilei şi pot asculta reportaje şi interviuri realizate de jurnaliştii postului regional al Radio România. Fluxul informaţional al Radio România Cluj este, astfel, la îndemâna oricărei persoane care deţine un smartphone.
Noul site este mai uşor de lecturat, cu imagini mai mari, realizat pe o structură adaptată sistemelor Apple sau Android.
Emisiunile au o secţiune separată, în cadrul căreia vor fi promovaţi invitaţii, subiectele cele mai interesante, dar şi concursurile dedicate ascultătorilor. Aceştia vor avea la dispoziţie podcast-uri pentru cele mai audiate emisiuni sau rubrici.
Campaniile Transilvania văzută la radio şi EU aleg ROMÂNIA aduc zilnic în atenţie cele mai frumoase locuri din Transilvania şi din întreaga ţară, iar Campania Radio Cluj ajunge la înălţime va reflecta traseul de 800 de kilometri efectuat în 52 de zile, pe crestele Munţilor Carpaţi, de cercetaşii din Dej.
Urmăriţi-ne, daţi-ne like-uri şi votaţi materialul preferat! În cadrul campaniei EU aleg ROMÂNIA aveţi ocazia să hotărâţi topul celor 80 de destinaţii încărcate de frumuseţe, spiritualitate, cultură, inedit sau spectaculozitate, cu un simplu vot. De Ziua Naţională, pe 1 Decembrie, vom afla care sunt preferinţele românilor.
De asemenea, am introdus articolele de opinie, scrise de redactorii şi reporterii Radio Cluj, dar şi cele mai bune articole din cadrul proiectului Studenţi la Radio Cluj, care se derulează din aprilie 2014 în colaborare cu facultăţile de Comunicare şi Jurnalism din Cluj şi Sibiu.
Noul site al Radio România Cluj oferă vizibilitate maximă şi pentru studiourile locale pe care Radio Cluj le are în coordonare, Radio Antena Sibiului şi Radio Sighet.
Accesând site-ul www.radiocluj.ro puteţi să-i cunoaşteţi pe cei pe care până acum doar i-aţi auzit, datorită camerei video din studioul de emisie. Streaming-ul video, dar şi cel audio pentru Radio Cluj şi posturile locale sunt cele mai performante la ora actuală pe piaţa new media românească.
Noutăţile vor continua să apară pe site-ul www.radiocluj.ro, pentru că dorim să oferim publicului nostru din ţară şi din străinătate cele mai bune produse jurnalistice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu