luni, 5 iulie 2010

Marcel Pavel va cânta la un bal de caritate în SUA



Marcel Pavel va cânta în luna august la un bal de caritate pentru copiii români organizat în SUA, la iniţiativa mamei actorului Ethan Hawke, Leslie Hawke.

Evenimentul va avea loc pe 14 august în grădina unui loc istoric, castelul Montgomery Place, situat pe valea râului Hudson în apropiere de New York.

La Balul de caritate sunt invitate circa 250-300 de persoane. Printre acestea, Leslie Hawke, iniţiatoarea proiectului caritabil ”Şcoala te face mare”, pentru copiii din România a invitat şi colecţionari de artă românească dar şi celebrităţi de la Hollywood, pe care vrea să le informeze şi totodată să le sensibilizeze despre soarta multor copii de la noi.

Leslie Hawke speră ca fondurile care se vor strânge la Balul de peste Ocean să ajute cât mai mulţi copii din ţara noastră. ”Sunt extrem de onorat să cânt la acest bal de caritate, care va avea loc într-un loc istoric. Ştiu că vor participa numeroase personalităţi artistice din SUA şi România care vor susţine această cauză. O felicit pe Leslie Hawke pentru toată activitatea pe care o desfăşoară în beneficiul copiilor români”, spune artistul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu