luni, 26 iulie 2010


Dan Diaconescu, adio, casa de la "Rotterdam"?


Lui Dan Diaconescu nu-i prieste deloc aceasta perioada. Dupa scandalurile in care a fost implicat, iata ca ghinioanele se tin lant de patronul OTV-ului si in plan personal. Omul de televiziune este pe cale sa-si piarda una dintre proprietati, iar acest lucru ii da mari dureri de cap.
Toata lumea stie ca in emisiunile lui Dan Diaconescu sint invitati multi clarvazatori. Unul dintre ei a prezis ca un cutremur care va avea loc in Turcia va devasta litoralul romanesc. Mai in gluma, mai in serios, Diaconescu nu a tinut cont de acest sfat, asa ca si-a cumparat o casa exact pe malul marii... Patronul OTV-ului detine, de aproximativ doi ani, parterul si etajul unu al unei vile, intr-o zona rezidentiala a Constantei, numita „Rotterdam“. Apartamentele s-au vindut cu 1.700 de euro metrul patrat, iar OTV-istul a fost printre primii care au achitat suma de 250.000 de euro. Vila familiei Diaconescu este spatioasa, iar privelistea este fantastica. Aici isi petrece vacantele familia Diaconescu atunci cind nu alege alte destinatii, cum ar fi Miami, unde patronul OTV-ului mai are o locuinta. Ce nu stie insa Dan Diaconescu este ca terenul pe care a fost construita casa nu este deloc sigur. Potrivit specialistilor, cartierul a fost ridicat pe o fisie de pamint „adunat“, in sensul ca, in acea zona, s-a strins molozul ramas de la vechile constructii ale lui Ceausescu. Din aceasta cauza, cladirile incep deja sa se surpe, iar chiar in fata casei lui Diaconescu, asfaltul a inceput sa se lase. Cele mai afectate strazi sint Rotterdam si Trapani. Pe una dintre ele locuieste si Dan Diaconescu, mogulul fiind vecin cu viceprimarul Constantei, Gabi Stan. Mai interesant este faptul ca firma care a construit locuintele nu-i este deloc straina primarului Constantei, cel putin daca ne-am lua dupa gura tirgului. Asta inseamna ca viceprimarul ar fi trebuit sa stie din timp ce urma sa se intimple, mai ales ca terenul nu mai face parte din faleza, ci apartine municipalitatii, fiind concesionat in anul 2000.


Proprietati de milioane de euro
Oricum, Dan Diaconescu nu se poate plinge ca ramine fara un acoperis deasupra capului. El mai detine o casa in valoare de 250.000 de euro pe Valea Prahovei, la Sinaia, si inca una in cartierul Primaverii din Bucuresti, care valoreaza 500.000 de euro. Aceste bunuri se adauga extravagantelor cu care ne-a obisnuit deja patronul OTV-ului, un iaht de 500.000 de euro, un automobil Rolls Royce Phantom, de 385.000 de euro, un Rolls Royce Drophead, pe care a cheltuit 340.000 de euro, si un Bentley Flying Spur, evaluat la 200.000 de euro.
de Adina Colta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu