vineri, 19 martie 2010

Mirco Maschio participa la Teledonul Nadiei Comaneci si al Mihaelei Serban




Mirco Maschio participa la Teledonul Nadiei Comaneci si al Mihaelei Serban
pentru constructia unui centru social cu numele Zeitei de la Montreal


Italianul Mirco Maschio se alătura campaniei umanitare de strangerea fondurilor pentru constructia unui centru pentru copiii orfani si cu probleme de sanatate in jud.Arad, ce va purta numele Nadiei Comăneci. Impresionat de soarta acestora, omul de afaceri doreste sa se implice in astfel de activitati umanitare. El si-a pierdut mama la 14 ani intr-un tragic accident de masina, fiind crescut doar de tata. Mirco Maschio, desemnat de curand Ambasador al umanitatii a filmat un spot pentru promovarea acestei campanii, în care apare alături de Nadia Comaneci, Gheorghe Hagi, precum si alte personalitati din Romania. Mirco se implica la Teledonul ”Suflet pentru Romania” realizat de Asociatia Copiilor si Fundatia Nadia Comaneci cu sprijinul Autoritatii Nationale a Protectiei Copilului ce va avea loc pe 25 aprilie. La Teledonul transmis in direct de TVR1 va participa alaturi de Nadia Comaneci si Mihaela Serban numeroase personalitati din Romania din toate domeniile.

Nadia Comaneci: „In fata unei campanii de acest fel nu poti ramane indiferent... Ar insemna sa intorci spatele unor copii neajutorati, pentru care si o alinare constituie un sprijin extraordinar. Si am incredere ca, organizand acest teledon, vom putea sa le oferim acestor copii mai mult decat o vorba buna, sa le oferim o casa, o masa si un mediu familial in care sa creasca frumos. Pentru mine, in viata exista o dimensiune esentiala pentru a te simti cu adevarat implinit: solidaritatea umana. Familia si prietenii reprezinta puncte-cheie in traiectoria personala si profesionala”

Mihaela Serban:Multumesc Nadiei Comaneci si domnului Mirco Maschio pentru faptul ca s-au implicat alaturi de noi in acest generos proiect. Sper ca datorita ajutorului lor, CAMPANIE SUFLET PENTRU ROMANIA sa se finalizeze cu succes prin constructia centrului de copii orfani NADIA COMANECI in judetul Arad. Gestul pe care l-au facut insemna foarte mult atat pentru copii cat si pentru noi, pentru Romania! Nadia Comaneci este nu numai cea mai mare personalitate a gimnasticii mondiale, ci si o femeie minunata care ne-a bucurat sufletul inca din copilarie, fiind model de viata pentru milioane de persoane din lumea intreaga! Consider ca si domnul MIRCO Maschio este o personalitate importanta a vietii economice internationale care-si daruieste sufletul, facand gesturi remarcabile pentru tara noastra mai ales in calitate de AMBASADOR AL UMANITATII si AMBASADOR AL PACII !”

Mirco Maschio: ”Sunt alaturi de CAMPANIA SUFLET PENTRU ROMANIA si
doresc sa spr
ijin aceasta initiativa frumoasa a MIHAELEI Serban si totodata
a NADIEI COMANECI, pentru a ajuta copiii orfani din Romania. Este un punct sensibil pentru mine, deoarece imi doresc sa vad ca acesti copiii fara parinti sau abandonati vor zambi si vor avea o viata m
ai buna! Inclusiv, eu am mi-am pierdut mama la nici 14 ani si stiu ce insemna sa nu ai alaturi toata familia ! Vom fi impreuna in acest proiect ,pana la finalizarea si inaugurarea lui la CHISINEU CRIS !”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu