sâmbătă, 20 martie 2010

Marcel Pavel student la 50 de ani

Marcel Pavel va absolvi în acest an Conservatorul. Ambiţios, artistul şi-a luat foarte în serios viaţa de student la Conservator.

În ciuda programului extrem de încărcat face tot posibilul să nu lipsească de la cursuri, iar când vine vorba de examene nu stă liniştit până ce nu este pregătit pentru a obţine note maxime. Interpretul spune că are emoţii mai mari la examene decât la concerte.

Cu toate acestea, Marcel are numai note de 9 şi de 10, ceea ce i-a adus şi bursa, pe care ţine să o doneze unui student nevoiaş. La 50 de ani, artistul este un exemplu pentru colegii lui mai mici. Deşi examenul de licenţă îl va susţine în vară, Marcel a început să se pregătească pentru asta încă de pe acum.

Marcel Pavel a lansat un noul videoclip, cel al piesei "Nu te mai am", compoziţie semnată de Andrei Tudor pe versurile Andreei Andrei.

Interpretul a filmat noul clip înainte cu câteva zile de finalul anului trecut, iar regia acestuia este semnată de Dragoş Buliga. Filmările au avut loc în două locaţii şi au durat 12 ore. În videoclipul artistului apare şi Diana Samson, fiica celui mai bun prieten al său. Noul vieoclip i-a scos artistului din buzunar nu mai puţin de 10 000 de euro. Pentru vestimentaţia cu care a filmat, Marcel a apelat la sfaturile oferite de Adina Buzatu.

Si-a angajat impresar personal


Interpretul Marcel Pavel spune că mai multe persoane care doreau să-l solicite pentru concerte au încercat să dea de el prin intermediul unor impresari mai mult sau mai puţin cunoscuţi. Numai că impresarii cu pricina aveau alte interese ori se tineau de glume proaste. Aşa se face că persoanele respective s-au trezit cu oferte pentru diverse dive fără voce în locul lui Marcel, despre care impresarii respectivi spuneau că nu-i poate onora cu prezenţa din pricina altor angajamente. Ca să evite situaţiile de acest gen, artistul şi-a angajat un om care să se ocupe de concertele sale. Cei care vor să-l solicite o pot face la nr de tel 0756 070 706.

Si-a serbat recent mama pentru implinirea celor 70 de ani. I-a cumparat o geantå frumoaså, haine si vrea sa-I mai ia si o bijuterie frumoasa. N-a avut timp, din pricina concertelor sa umble prin magazine….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu