luni, 22 martie 2010


Anna Lesko, o provocatoare care

da lectii de morala!

Recent, Anna Lesko a participat, la Constanta, la evenimentul „Arta contra drog“, organizat de Asociatia Nationala a Caselor de Cultura si Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului din Romania. Dupa ce i-a „incins“ pe spectatori cu show-ul ei erotic, interpreta a gasit de cuviinta sa le tina o lectie de morala.
Lesko a aparut pe scena dupa citeva momente de suspans, intr-o tinuta extravaganta, formata din mai multe componente detasabile, la care a renuntat rind pe rind, facind furori printre tinerii de sex masculin aflati in sala. De altfel, pe tot parcursul recitalului, cinta­reata si dansatoarele ei au avut o coregrafie foarte provocatoare. Drept urmare, citiva dintre barbatii prezenti la eveniment nu si-au mai putut stapini hormonii si au inceput sa-i faca propuneri indecente si sa vorbeasca pornografic la adresa vedetei, lucru care a scos-o din minti pe aceasta. Atunci,
Anna i-a poftit afara din sala pentru a se mai racori si a promis ca la urmatoarea sa aparitie va aduce si citeva carti de bune maniere pentru acestia. Dupa ce spiritele s-au mai calmat, cintareata a continuat show-ul ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat. Surpriza serii a constat in ineditul „duet“ al Annei Lesko cu cei de la Distinto. Acestia au sustinut un program suta la suta rusesc, spre deliciul spectatorilor.
de Adina Colta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu