miercuri, 29 decembrie 2010

Cîrcotaşul Şerban Huidu este în comă


Şerban Huidu, unul dintre cei doi prezentatori ai emisiunii ‘Cronica Cârcotaşilor’ a fost transportat de urgenţă la spital, după ce a suferit miercuri un accident la schi, în staţiunea montană Innsbruck din Austria.

Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV a declarat că Şerban Huidu a suferit un accident la schi, dar nu a putut da amănunte în legătură cu cât de gravă este starea de sănătate a prezentatorului: “Da, este adevărat, Şerban Huidu a avut un accident la schi, dar nu vă pot da mai multe amănunte. În prezent, medicii investighează starea lui de sănătate”.
Şerban Huidu era în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Prezentatorul Prima TV se afla pe pârtie, a pierdut controlul schiurilor sale şi s-a lovit de un copac. Din cauza vitezei, el a rămas inconştient după impact, neputând nici măcar să strige după ajutor. Ceilalţi schiori au fost cei care au anunţat salvamontiştii. Din primele informaţii ale medicilor ajunşi la faţa locului, starea prezentatorului TV este critică. Se pare că acesta a vrut să ocolească un grup de copii şi a pierdut controlul din cauza vitezei.
Şerban Sebastian Huidu are 34 de ani şi este prezentator de radio şi de televiziune. El prezintă împreună cu Mihai Găinuşă show-ul matinal de la radio Kiss FM şi emisiunea de la Prima TV, “Cronica Cârcotaşilor”. Huidu este căsătorit cu Cristina şi are doi copii, unul de patru ani şi celălalt în vârstă de doi ani.

Fratele lui Huidu a fost şi el la un pas de moarte în acest an

Fratele mai mic al lui Şerban Huidu, Vlad, a trecut prin momente critice, după un accident de motocicletă care a avut loc în vara acestui an, la ieşirea din Pasajul Unirii, din Bucureşti. Aflat pe o motocicletă, Vlad a fost acroşat de un autoturism Toyota. Potrivit Libertatea.ro, tânărul a fost transportat imediat la Spitalul de Urgenţă, cu hemoragie internă şi ruptură de ficat, dar a scăpat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu