luni, 9 august 2010


                          EL NEGRO – bataie cu bodyguarzi pe Litoral !


 Dupa incheierea filmarilor pentru videoclipul piesei “Be what you want to be”, mai exact sambata trecuta, membrii trupei El Negro au plecat imediat pe litoral pentru un recital la plaja Hotel Vega Mamaia cu care au un contract pentru toata vara.
Inainte de inceperea probelor de sunet si implicit a concertului, Bogdan& Co au facut traditionala plimbare cu sky-jet-ul chiar in apropierea locatiei unde urma sa aiba loc evenimentul.
Din nefericire, doua dintre sky-jet-urile pe care se aflau membrii trupei s-au ciocnit, iar ce a urmat pare a fi desprins din tema celui mai de prost gust film de actiune existent.
Ajunsi la mal, membrii trupei au fost inconjurati in cateva secunde de o armata de salvamari si bodyguarzi ai companiei ce a pus la dispozitie sky-jet-urile, care le-au cerut sa plateasca o suma fabuloasa pentru pagubele facute, altfel ‘’ii omoara cu bataia’’. 
Cu toate ca Bogdan Negroiu, vocalistul si fondatorul trupei, incerca din rasputeri sa calmeze spiritele incinse si sa isi protejeze colegii, violentele fizice tot au avut loc iar situatia ar fi putut degenera si mai rau, insa un politist aflat in concediu, care a vazut tot incidentul, a intervenit si si-a chemat colegii pentru a-i salva pe artistii aflati la ananghie.
Toate amenintarile, violentele si tentativa de sechestrare intamplandu-se pe plaja Mamaia sub privirile sutelor de turisti...
Cu toate acestea, trupa nu a depus plangere pentru vatamare corporala si nici nu o va face:
“Suntem o trupa care crede intr-un comportament pasnic, intotdeauna prin muzica noastra reggae am promovat mesajul pacifist, vezi proiectul Republika Verde, iar faptul ca ii iertam este pentru ca nu suntem ipocriti desi avem martori si poze de la incident.
Din pacate intamplarea ne-a limitat timpul pentru probe de sunet pentru recitalul de la Hotel Vega iar organizatorii au fost deranjati de asta, chiar daca, ulterior, recitalul a iesit foarte bine”, a mentionat Bogdan, liderul trupei El Negro. ”Este posibil ca din cauza acestui incident contractul trupei cu Hotel Vega sa se rezilieze desi aveam o intelegere pentru toata vara. Precizam ca membrii trupei se simt bine, nu au avut nevoie de interventii medicale iar Dorin, cel mai afectat de incidente a fost la medic pentru radiografie la zona coastelor, care insa a iesit bine”, a adaugat artistul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu