duminică, 1 august 2010

Berta Slav e  nepoata lui Ion Lăceanu


Ce mică e lumea! Berta, cea mai mare admiratoare a Mădălinei Manole, cea care i-a cumpărat interpretei Furadan, substanţa cu care s-a sinucis, e nepoata interpretului Ion Lăceanu. “Berta e un copil cu educaţie bună, face parte dintr-o familie de oameni credincioşi. Am auzit multe voci care o criticau pentru că i-a cumpărat Mădălinei Furadan. Cum să te gândeşti că un admirator i-ar putea aduce moartea idolului său? Cum să-ţi omori febleţea? Niciodată! Berta nu are nici o vină pentru moartea Mădălinei”, ne-a declarat Ion Lăceanu. Solistul e convins că Mădălina a folosit-o pe nepoata lui pentru a-şi procura insecticidul, Berta considerând că ajutând- o să găsească acest produs îi face un cadou.

I-a dat substanţa soţului artistei

Drept dovadă, ea i-a pus interpretei şi câteva jucării pentru copil în punga în care i-a adus otrava, pe care i-a predat-o soţului ei.“Berta ţinea la Mădălina, era umbra ei, era peste tot pe unde cânta, cheltuia bani, îşi lua cameră la hotel în oraşele unde cânta Mădălina... Cu toate acestea, nepoata mea nu avea de unde să ghicească ce face Mădălina în particular. Iar dacă pachetul l-a primit soţul Mădălinei din mâna Bertei, de ce nu a fost curios să vadă ce conţine, ştiind că nevastă-sa avusese 3-4 tentative de sinucidere despre care nu ştia decât el?”, se întreabă Ion Lăceanu.

Nu riscă să facă puşcărie

Berta Slav, tânăra de 36 de ani care i-a procurat Mădălinei Manole Furadanul, nu va ajunge la închisoare. Ea a cumpărat substanţa cu 300 de lei de pe net şi i-a dat-o cântăreţei pe 12 iulie, cu două zile înainte ca aceasta să se sinucidă. În schimb, riscă puşcăria cel care i-a vândut Bertei Furadanul, Sorin Cârdaş, care e dat în consemn la frontieră de o săptămână. Se pare că acesta ar fi acum în Serbia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu