sâmbătă, 23 octombrie 2010

Razboi intre fanii lui Mihai Traistariu si Stefan Banica la ... My Song Contest !

Mai sunt 7 zile si se termina perioada de inscriere la concursul muzical My Song Contest, competitie adresata romanilor cu talent muzical.
Daca saptamana trecuta organizatorii au avut un real soc cand s-a inscris in competitie un copil de numai 1 an si jumatate, iata ca zilele astea au aparut surprize noi !
E vorba de un mega fan de-a lui Mihai Traistariu si un mega fan al lui Stefan Banica. Amandoi s-au inscris in batalia numita " My Song Contest ", evident, cu piese de-ale idolilor lor .
Ciprian P. Surugiu este din Iasi si canta de cand se stie melodiile lui Stefan Banica, pe care le adora. De altfel timbrul vocal al lui Ciprian este foarte apropiat de-al lui Banica. Cantaretul si-a inscris in competitie, nu una, ci 3 melodii din repertoriul celui pe care il imita la perfectie : " Gaseste-mi loc in inima ta ", " Danseaza baba ", " O seara de mai ". Aici pot fi ascultate melodiile lui Ciprian :
http://www.mysongcontest.ro/home/myfavorite . Interesant e ca el are si un nume parca predestinat. Indragitul interpret Fuego se numeste in realitate : Ciprian Paul Surugiu, adica exact ca pe Ciprian din Iasi. O simpla coincidenta de nume intre cei doi. Ce-ar mai fi fost ca Ciprian din Iasi sa fie fan Fuego si sa-l imite pe acesta la perfectie ?
Un alt concurent s-a inscris in competitie cu melodia ... " Tornero ". Il cheama Marcel Rosca, vine din Chisinau, dar acum e student in Bucuresti. Se declara un fan inrait al lui Mihai Traistariu, ajungand sa-i imite " octavele " aproape la perfectie !
Artistul Mihai Traistariu recunoaste : " Am avut un soc cand i-am ascultat vocea pe piesa " Tornero ". Cand a inceput melodia si s-au auzit primele triluri, am avut senzatia ca e un impostor care mi-a furat vocea si a lipit-o pe piesa lui, dar, ascultand pana la capat m-a trecut un fior, gandindu-ma ca ... mai e unul care ridica vocea ca mine ! Am avut totusi puterea sa-mi spun : Bravo lui ! ". Varianta piesei " Tornero " cantata de Marcel Rosca poate fi ascultata aici : http://www.mysongcontest.ro/home/myfavorite .

Atat Ciprian Surugiu cat si Marcel Rosca lupta pentru un loc pe podium la concursul " My Song Contest " .
Asadar, dupa 2 saptamani de inscrieri, din ce in ce mai multi romani cu voce spera intr-o minune, spera sa intre in marea finala " My Song Contest " , care-i va aduce mai aproape de celebritate.
De ce ?
Pentru ca marele castigator va canta in recital in direct la televizor. Va fi vazut si ascultat de producatori si impresari celebri din show-biz. Va fi sansa lui !
Mai sunt 7 zile, timp in care romanii de toate varstele, care cred ca au talent muzical, pot acum sa si-l faca cunoscut !
Nu stati pe ganduri !
E sansa pe care-o asteptati de mult timp !
Cei interesati gasesc regulamentul pe site-ul oficial al concursului :
www.mysongcontest.ro

In alta ordine de idei : cele doua fetite fenomen care ne tin respiratia saptamana de saptamana, concurand in Italia la doua mari competitii muzicale ... fac furori in continuare .
Madalina Lefter a castigat din nou locul 1 la editia de miercuri, 20 octombrie, cantand melodia " In assenza di te " din repertoriul Laurei Pausini (
http://www.youtube.com/watch?v=uBeS9ntRHI8 ) ... iar Andreea Olariu intra in concurs vineri la ora 22.30 pe Canale 5, cantand o piesa in duet cu vedeta internationala Leona Lewis.
Ce poti sa-ti doresti mai mult ?
Italienii chiar stiu sa-i faca fericiti pe acesti copii din concurs si sa le faca bucurii la care nici o vedeta din Romania poate n-a visat inca la ora actuala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu