duminică, 18 aprilie 2010

Plimbare cu Bricul Mircea penmtru turistii aflati de 1 Mai pe litoral


Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat că turiştii care vor veni pe litoral de 1 Mai vor avea parte de o mulţime de surprize. Ministrul Turismului, Elena Udrea cheamă turiştii pe litoral să se plimbe cu Bricul Mircea.
Ministrul a lansat invitaţia la o conferinţe de presă de la Râmnicu Vâlcea. Udrea a susţinut că în vacanţa de 1 Mai, românii vor avea ocazia să meargă în croaziere cu bricul între Constanţa, Mamaia şi Mangalia.
Doar că nava nu aparţine ministerului Turismului, ci Ministerului Apărării. Este vorba de nava - şcoală simbol a Marinei Române şi are regim militar. Până în prezent, susţin reprezentaţii Apărării, nimeni n-a făcut solicitări pentru curse private cu Bricul Mircea.
"Profit de ocazie şi invit pe toţi cei care vor s[ petreacă 1 Mai şi in mod tradiţional tinerii vor fi cei care vor veni pe litoral. Vor avea foarte multe surprize, spectacole, concerte şi una dintre surprize va fi
aceea că Bricul Mircea va efectua croaziere între Constanţa, Mamaia şi Mangalia. Deci va fi pe 30 aprilie, 1 si 2 mai, atunci se pot face plimbări cu Bricul Mircea", a declarat Elena Udrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu