vineri, 3 aprilie 2009

Aparut in VIP pe 03 Aprilie 2009 ora : 07:39:50

Scandal intre designeri pe costumul lui Mazare


Radu Mazare a facut senzatie vinerea trecuta in cadrul unei prezentari de moda ce a avut loc la Hotelul Radisson SAS din Capitala. La show-ul organizat de Mihaela Drafta, primarul Constantei a urcat pe podium ca manechin in prezentarea colectiei “Spying life 009”. El a purtat un costum de la magazinul Adinei Buzatu in valoare de 2.000 de euro si aceeasi marca de bretele purtate de actorul britanic Daniel Craig, interpretul agentului 007 in filmul “Casino Royale”.

Noul James Bond al Constantei, primarul Radu Mazare, a folosit un pistol in timpul prezentarii. La sfarsitul spectacolului, primarul chiar a folosit arma din recuzita unui teatru tragand doua focuri. La eveniment au fost prezenti pentru a-l sustine pe primarul-manechin fiul sau, Raducu Mazare, insotit de mama sa, Ianina Petcu si nasul copiilor lui Prigoana, senatorul Eduard Martin.

Partea masculina a manechinelor a aparut in tinute de strada pentru ca, exact inainte de prezentare, designerul Mihaela Drafta si Adina Buzatu, care trebuiau sa asigure tinutele baietilor, s-au luat la cearta in culise. Adina Buzatu s-a simtit ofensata pentru ca numele ei nu avea sa fie mentionat pe podium si, mai mult, Mihaela Drafta ar fi lasat impresia ca ea a semnat costumul de James Bond. La prezentare au mai participat Andreea Raicu, Corina Chiriac si Elan Schwartzenberg.
de Adina Colta & Ioana Pana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu