joi, 2 aprilie 2009

Andreea Banica nu vrea la socri


Cunoscuta cintareata Andreea Banica si-a oficializat de curind relatia cu Lucian Mitrea, iar acum este insarcinata in luna a saptea. Inca nu s-a hotarit daca va naste pe cale naturala sau prin cezariana, dar cert este ca va deveni mama in Romania. Apropiatii cintaretei din statiunea Eforie ne-au informat ca solista se va muta acolo, la socri, dupa nastere. Contactata telefonic, Andreea ne-a declarat insa ca nu se muta la Eforie, ci vine doar in vacanta si va locui in casa ei, nu la socri. „Vara mergem in vacanta la Eforie, nu ma mut acolo“, a spus Andreea Banica. Interpreta vrea sa-si creasca singura fetita, fara sa apeleze la altcineva, iar socrii o vor ajuta doar daca artista va avea de sustinut vreun concert.
Copilul va veni pe lume la inceputul lunii mai, dar viitorii parinti nu s-au gindit inca unde vor face botezul. „E prea devreme pentru a hotari asta. Cu siguranta il vom face in Bucuresti, nu la Eforie“, a mai spus Andreea. Cei doi vor avea o fetita, pe care o vor boteza Sofia Maria, al doilea prenume provenind de la mama vedetei, care a trecut in lumea celor drepti. Desi sarcina este destul de avansata, solista mai sustine si acum concerte. Pentru ca a fost orfana de mica, Andreea a invatat sa se descurce singura si nu a uitat niciodata de unde a plecat, calitati pe care doreste sa le aiba si fetita ei.

Un comentariu:

  1. 928bet online is a new concept of online casino. Which has different advantages from other websites, namely The price system that is easy to see, deposit-withdraw quickly, with the withdrawal system of that website can be deposited-withdrawn through our website. If you are looking for new ideas 928bet with great promotions that are specially selected for you 928bet and have the best ball price Including a comprehensive game of playing, whether it is live, betting, step and many more Ready for all online gamblers

    RăspundețiȘtergere