miercuri, 3 septembrie 2014

S-au pus in vanzare biletele pentru concertele de Craciun ale lui Stefan Banica


Stefan Banica sustine pentru al 13-lea an consecutiv seria celebrelor sale concerte de Craciun, o traditie fara egal in Romania.
Concertele de Craciun marca Stefan Banica reprezinta un adevarat record in tara noastra, ca numar de spectatori adunati seri la rand si ca numar de concerte sustinute an de an in cea mai importanta sala de spectacol din Romania, Sala Palatului. In fiecare an, pentru luna decembrie Stefan Banica pregateste una dintre cele mai asteptate, spectaculoase si complexe productii de gen, un show de exceptie care marcheaza intrarea in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna.
Primele concerte din seria show-urilor de Craciun Stefan Banica din acest an vor avea lor pe 12 si 13 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.
“Suntem in al 13-lea an consecutiv, iar primul concert din anul 13 va fi cel cu numarul 52 din istoria show-urilor mele de Craciun. Anul acesta, poate mai mult ca niciodata, vom avea surprize de proportii. Desi pentru multi 13 e perceput ca un numar cu ghinion, pentru mine a fost intotdeauna unul norocos. In cadrul spectacolelor de Craciun voi canta piese noi, in premiera pe scena Salii Palatului, cantece inca neinregistrate in studio, dar si melodii pe care publicul le asteapta in fiecare an. Va invit si anul aceasta sa petrecem impreuna momente magice, alaturi de cei dragi, care sa ramana in memoria noastra afectiva, pentru ca „doar o data-i Craciunul”. Va astept la

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu